ÁEEK | Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság - Orvosi bélyegző

Orvosi bélyegző

Az ÁEEK EFF az alapnyilvántartásba vételt követően – az orvosi bélyegző elkészítése érdekében – az orvos és fogorvos természetes személyazonosító adatairól, lakó-, illetve tartózkodási helyéről és alapnyilvántartási számáról elektronikus úton értesíti a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőt (korábban: Országos Egészségbiztosítási Pénztár, a továbbiakban: NEAK).

Az orvosi bélyegző átvételével, továbbá minden, az orvosi bélyegzőt érintő kérdéssel kapcsolatosan a területileg illetékes Kormányhivatal Egészségbiztosítási Pénztári Szakigazgatási Szervénél tájékozódhat.

Az ÁEEK EFF 2014.10.01. napját követően az alapnyilvántartásba vétel tényéről kizárólag kérelemre állít ki hatósági bizonyítványt illetve kivonatot. A kérelem illetékköteles. A kérelemhez 100 Ft illetékbélyeg csatolása szükséges.

Amennyiben az alapnyilvántartással kapcsolatosan bármilyen kérdés merül fel, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen munkatársunk szíves rendelkezésükre áll!