ÁEEK | Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság - Jelentkezés kiemelt szakorvosi szakmák rendszerbevételi eljárására

Jelentkezés kiemelt szakorvosi szakmák rendszerbevételi eljárására

Tisztelt Orvostan-hallgatók/Általános Orvosok!

Az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakmai képzés részletes szabályairól szóló 16/2010. (IV.15.) EüM. rendelet 3. § (1) bekezdés a) pontjának megfelelően a kiemelt szakorvosi szakmák országos keretszámainak betöltése érdekében központi rendszerbevételi eljárás lefolytatására kerül sor. A kiemelt szakorvosi szakmák, amelyre a rendszerbevételi eljárás meghirdetésre kerül:
- idegsebészet,
- honvéd-, katasztrófa- és rendvédelem-orvostan,
- plasztikai- és égés-sebészet.
 
A központi rendszerbevételi eljárást az ÁEEK bonyolítja le. A rendszerbevételi eljárás tájékoztatója az alábbi linken érhető el.
 
A rendszerbevételi eljárás jelentkezési lapja letölthető a következő helyről.
 
A jelentkezési lapok beadási határideje: 2019. augusztus 22. A határidő jogvesztő, a leteltét követően benyújtott pályázatok elfogadására, a késedelem igazolására, vagy méltányossági eljárás lefolytatására nincs mód. A pályázatot postai úton vagy személyesen, magyar nyelven lehet beküldeni az alábbi címre:
 
Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Szakképzés Támogatási Főosztály
Levélcím: 1444 Budapest, Pf.: 270.
 
A kitöltött Pályázati adatlapot és a Rangsor lapot elektronikus úton is kérjük megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
A postai úton is megküldendő pályázati adatlapok esetében a benyújtás határideje szempontjából a postára adás napja számít.
Személyesen benyújtható hétfőtől csütörtökig 8.00-16.30-ig, pénteken 8.00-14.00-ig az ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztályán, 1085 Budapest, Horánszky u. 24., II. emelet 201-es iroda.
 
Tisztelettel:
ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztály