ÁEEK | Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság - Felhívás egészségügyi szolgáltatók részére költségtérítéses első vagy további plasztikai- és égés sebészeti szakképzésre jelölt felvételére

Felhívás egészségügyi szolgáltatók részére költségtérítéses első vagy további plasztikai- és égés sebészeti szakképzésre jelölt felvételére

Tisztelt Képzőhelyek!

Az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakmai képzés részletes szabályairól szóló 16/2010. (IV.15.) EüM. rendelet 3. § (1a) bekezdésének megfelelően rendszerbevételi eljárás lefolytatására kerül sor azon orvosok/szakorvosok esetében is, akik a plasztikai és égés-sebészet szakképesítést költségtérítéses képzésben

- első alap szakképesítésként vagy
- második vagy további alap szakképesítésként

kívánják megszerezni.

A központi rendszerbevételi eljárást az ÁEEK bonyolítja le. A rendszerbevételi eljárás tájékoztatója az alábbi linken érhető el.

A rendszerbevételi eljárás jelentkezési lapja letölthető a következő helyről.

A rendszerbevételi eljárásra az akkreditált képzőhely és a képzésre felvenni kívánt orvos/szakorvos jelöltje együttesen nyújtja be a jelentkezést.

A jelentkezési lapok beadási határideje: 2019. augusztus 22. A határidő jogvesztő, a leteltét követően benyújtott pályázatok elfogadására, a késedelem igazolására, vagy méltányossági eljárás lefolytatására nincs mód. A pályázatot postai úton vagy személyesen, magyar nyelven lehet beküldeni az alábbi címre:

Állami Egészségügyi Ellátó Központ
Szakképzés Támogatási Főosztály
Levélcím: 1444 Budapest, Pf.: 270.

Pályázatot kizárólag plasztikai- és égés sebészeti szakképzésre érvényes szakképzőhelyi akkreditációval rendelkező képzőhelyek nyújthatnak be.

A kitöltött Pályázati adatlapot elektronikus úton is kérjük megküldeni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A postai úton is megküldendő pályázati adatlapok esetében a benyújtás határideje szempontjából a postára adás napja számít.

Személyesen benyújtható hétfőtől csütörtökig 8.00-16.30-ig, pénteken 8.00-14.00-ig az ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztályán, 1085 Budapest, Horánszky u. 24., II. emelet 201-es iroda.

Tisztelettel:
ÁEEK Szakképzés Támogatási Főosztály