ÁEEK | Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság - Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Ügyfélfogadás - Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály
Cím: 1085 Budapest, Horánszky u. 24.
1444 Budapest, Pf.: 270.
Honlap : www.enkk.hu
 
Ügyfélszolgálati ügyintézés orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, klinikai szakpszichológusok, klinikai mikrobiológusok, egészségügyi szakdolgozók részére
 
Ügytípusok:
- alapnyilvántartás
- működési nyilvántartás (működési kártya, meghosszabbítás)
- egészségügyi szakdolgozók továbbképzési pontjai (SZAFTEX)
 
Ügyfélszolgálati telefonszám:
(06/1) 411-1146
(06/1) 411-1147
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ügyfélfogadás telefonon: hétfő-csütörtök: 8:30-15:30
 
 

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az ÁEEK EFF Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály személyes ügyfélszolgálata a veszélyhelyzetet megelőző ügyfélfogadási rend szerint fogadja az ügyfeleket 2020. augusztus 3. (hétfő) napjától.

Az Önök és az ügyfélszolgálaton dolgozó munkatársaink egészségének védelme érdekében az ügyfélterekben továbbra is a megfelelő és javasolt óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, az orrot és a szájat eltakaró arcmaszkban, egymástól megfelelő (1,5–2 méter) távolságra tartózkodhatnak az ügyfélszolgálat teljes területén.

Tájékoztatjuk, hogy a kényelmes ügyintézés érdekében működési nyilvántartás iránti - szabályszerűen kitöltött, kinyomtatott, saját kezűleg aláírt és a szükséges mellékletekkel ellátott, beszkennelt - kérelmét továbbra is beküldheti elektronikusan az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A személyes ügyfélszolgálatunkon kizárólag a működési nyilvántartással kapcsolatos kérelmek és mellékleteik átvétele történik, az ügyfélszolgálati ügyfélterekben a kérelmek kitöltésére a továbbiakban nincsen lehetőség. Kérjük, hogy a személyes ügyfélszolgálatunkra felkészülten érkezzen, hozza magával a hiánytalanul kitöltött kérelmet, és a szükséges mellékleteket (pl. igazgatási szolgáltatási díj befizetését igazoló átutalási megbízás másolata, egészségügyi szakdolgozók esetében az elméleti és gyakorlati továbbképzési pontigazolások, stb.).

Az elkészült iratok, működési nyilvántartási igazolvány stb. személyes átvételére változatlanul lehetőség van az Ügyfélszolgálaton.

A működési nyilvántartási kérelmet – az eljárásokhoz kapcsolódó kitöltési útmutatóval együttesen – az alábbi elérési útvonalon találhatja:

https://www.enkk.hu/index.php/hun/ - Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztály

Ügyfélfogadási idő: hétfőtől csütörtökig 8:30 - 15:30.

Helyszín: 1085 Budapest, Horánszky u. 24. fszt. 010 (porta mellett)

Megértését köszönjük!

Üdvözlettel:

ÁEEK EFF Nyilvántartási és Továbbképzési Főosztálya