ÁEEK | Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság - Központ

Postai kézbesítés címének változása

Felhívjuk tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy intézményünk átalakulását követően a:

- 1051 Budapest, Zrínyi u. 3. cím megszűnt,
- 1245 Budapest, Pf. 980. cím megszűnt,
- 1380 Budapest, Pf. 1188. cím megszűnt,

az ÁEEK Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság, küldeményeiket a

- 1085 Budapest, Horánszky utca 15.
- 1444 Budapest, Pf. 270.

elérhetőségeken fogadja.

2017. évi szakfogorvosi keretszámok

Tisztelt Képzőhelyek!

Az egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképzési rendszerről, a Rezidens Támogatási Program ösztöndíjairól, valamint a fiatal szakorvosok támogatásáról szóló 162/2015. (VI. 30.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Kr.) 34. § (1) bekezdése alapján az egészségügyért felelős államtitkár meghatározta a 2017. évi támogatott szakfogorvos képzés keretszámait. A 2017. évi szakfogorvos keretszámok meghatározásáról szóló tájékoztató az alábbi linken érhető el.
A Kr. 34. § (2) bekezdése alapján a meghatározott szakfogorvosi keretszám felosztása érdekében az egészségügyi szolgáltatók részére a pályázati felhívást az ÁEEK 2017. március 15-ig teszi közzé.

Tisztelettel:
ÁEEK Emberi Erőforrás Fejlesztési Főigazgatóság

Felhívás szakértői, vizsgaelnöki, vizsgabizottsági tagi továbbképzésre

Intézetünk ismét meghirdeti 40 órás továbbképzését az Emberi Erőforrások Minisztériumának szakmai felügyeletéhez tartozó OKJ szakképesítések vizsgaelnökei, szakértői, valamint vizsgabizottsági tagjai részére. A program  az Oktatási Hivatal által akkreditált, az egészségügyi szakdolgozók részére szakmacsoportos elméleti továbbképzésként 20 ponttal elfogadott.
A továbbképzés indításával a szakképzésben érintett személyek részéről felmerülő igényt kívánjuk kielégíteni.
Szándékunk olyan széleskörű információ átadása, amivel hozzásegítjük az egészségügyi szakképzés területén folyamatosan zajló fejlesztésekben résztvevő szakértőket ahhoz, hogy szakterületüket a szakmapolitikai célokkal összhangban tudják képviselni. A vizsgaelnököket és a vizsgabizottsági tagokat pedig felkészítjük a szakmai vizsga jogszerű és szakszerű lebonyolítására.
 
Amennyiben Ön a szakképzés területén aktívan tevékenykedik, várjuk jelentkezését! További részletes információt itt talál!

EuroSkills Budapest 2018 versenyfelhívás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy megjelent a EuroSkills Budapest 2018 versenyfelhívás.
 
 
A jelentkezési felületet a www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt találják.
 
A Nemzetközi Versennyel és ezen belül az Ápolás és gondozás kategóriával kapcsolatos kérdéseik esetén az alábbi munkatársainkat keressék:
 
György Annamária
expert
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Dr Mártai Istvánné
versenyfelelős
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.