OKFŐ - Kötelező szakmacsoportos továbbképzési programok

Kötelező szakmacsoportos továbbképzési programok

Az egészségügyi szakdolgozók továbbképzésének szabályairól szóló 63/2011. (XI. 29.) NEFMI rendelet 4.§ (2) bekezdésben foglaltak szerint az egészségügyi szakdolgozók kötelező szakmacsoportos továbbképzését a felsőoktatási intézmények orvos- vagy egészségtudományi karai, az OKFŐ, és a szakmacsoportos továbbképzések lefolytatására, meghatározott akkreditáció útján jogosultságot szerzett egészségügyi intézmények és iskolarendszerű egészségügyi szakképzést folytató intézmények szervezhetnek.

A hatályos rendelet 3.§ (3) bekezdése alapján kötelező szakmacsoportos továbbképzést a közzétett szakmai tartalmaknak megfelelően kell megszervezni úgy, hogy az azon való részvétellel - sikeres tudásszint felmérő teszt esetén - megszerezhető legyen 30 pont. A kötelező szakmacsoportos továbbképzés minden esetben magában foglalja a reanimációra vonatkozó továbbképzési elemet.
A kötelező szakmacsoportos továbbképzési tanfolyamok részletes szakmai tartalmai megtekinthetőek honlapunkon.

Az alábbiakban közreadjuk - a megjelentetett szakmai tartalmak alapján összeállított és nyilvántartásba vett kötelező szakmacsoportos továbbképzések adatait.

Amennyiben a tisztelt olvasó a kötelező szakmacsoportos továbbképzések valamelyikén részt kíván venni, tájékoztatjuk, hogy a tanfolyamra lehetősége van jelentkezni regisztrációt követően a https://szaftex.aeek.hu/ honlapon keresztül.

Sok sikert kívánunk a továbbképzési pontok megszerzéséhez!

 

Kötelező szakmacsoportos továbbképzés szervezésére jogosult intézmények jegyzéke

 

Nyilvántartásba vett kötelező szakmacsoportos továbbképzések

Kötelező szakmacsoportos továbbképzések listája

KTK tanfolyamok közzététele