OKFŐ - OKJ-s vizsgáztatás

Felhívás az OKJ-s komplex szakmai vizsgákra való jelentkezésről

Módosítás: 2022. július 29
Tisztelt Vizsgára Jelentkező!
 
Az OKFŐ a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény átmeneti rendelkezéseit tartalmazó 30. § (3) bekezdésében foglalt feladatának megfelelően jogszabályi felhatalmazás alapján országosan biztosítja 2022. december 31-éig az emberi erőforrások minisztere ágazatába tartozó szakképesítések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 27/2016. (IX. 16.) EMMI rendelet alapján az egészségügyi ágazat, iskolarendszeren kívüli szakképzésben megszerezhető szakképesítéseinek komplex szakmai vizsgáit.
 
A vizsgák megszervezéséhez szükséges lenne, hogy amennyiben nem tud máshol vizsgára bejelentkezni, abban az esetben jelezze vizsgázási szándékát Intézményünk Egészségügyi Képzésszervezési Osztályán az alábbi elérhetőségeken.
 
E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Postai úton, vagy személyesen:
OKFŐ Egészségügyi Képzésszervezési Osztály
1085 Budapest, Horánszky u. 15.
 
Az OKFŐ Egészségügyi Képzésszervezési Osztálya az Intézményünkbe érkezett jelentkezéseket összesíti és megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy a beérkezett igények alapján, mely szakképesítések vonatkozásban tudja a legoptimálisabban, a komplex szakmai vizsgáztatás szabályairól szóló 315/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet előírásainak megfelelően akár összevont vizsgák formájában megszervezni minden érintett vizsgázó, javító- vagy pótlóvizsgázó számára a komplex szakmai vizsgákat. A vizsgacsoportok jogszabályban elrendelt jelentési határidejét figyelembe véve a szakmai vizsgák lebonyolítására várhatóan legkorábban 2022. szeptember és október hónapjaiban kerülhet sor. A vizsgadíjakról a vizsgacsoportok kialakítását követően elkészített vizsgadíj kalkulációk alapján a későbbiekben tudunk tájékoztatást nyújtani.
 
Kérjük, hogy amennyiben szeretne OKJ-s komplex szakmai vizsgára jelentkezni abban az esetben, szíveskedjen az alábbi linken elérhető jelentkezési lapot kitöltve és aláírva megküldeni:
 
 
Szakmai vizsgájához eredményes felkészülést kívánunk!
 
OKFŐ Egészségügyi Képzésszervezési Osztály