OKFŐ - Továbbképzéseink

Kötelező szakmacsoportos továbbképzés meghirdetés

Módosítás: 2022. május 02
Tisztelt Egészségügyi Szakdolgozó Kollégák!
 
Ezúton értesítjük Önöket, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság meghirdette 
 
- a "13. Közegészségügyi és népegészségügyi szakmacsoport” részére a „Hasznos információk az egészségügyi kártevők elleni védekezésben tevékenykedőknek” kötelező szakmacsoportos továbbképzését. 
A kötelező szakmacsoportos továbbképzés pontértéke: 30 pont
 
- a "4. Laboratóriumi diagnosztika szakmacsoport” részére a „Új trendek a patológiában” kötelező szakmacsoportos továbbképzését. 
A kötelező szakmacsoportos továbbképzés pontértéke: 30 pont
 
- az "1. Felnőtt ápolás és gondozás szakmacsoport” részére a „Daganatos megbetegedésben szenvedők ellátása, ápolásivonatkozásai” kötelező szakmacsoportos továbbképzését. 
A kötelező szakmacsoportos továbbképzés pontértéke: 30 pont

Felhívás az intézményünk által szervezett kötelező szakmacsoportos továbbképzésekre

Módosítás: 2021. április 12

Továbbképzéseinkre a jelentkezést - egyéni regisztrációt követően - a SZAFTEX rendszeren (https://szaftex.aeek.hukeresztül tudják megtenni.

A SZAFTEX rendszeren keresztül történik a jelentkezések fogadása és azok elbírálása. A rendszer által generált jelentkezési lapot nem szükséges letölteni és megküldeni részünkre.

A rendszer használati problémái esetén kérdéseikkel forduljanak bizalommal kollégáinkhoz az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tisztelt Egészségügyi Szakdolgozó Kollégák!
Ezúton értesítjük Önöket, hogy az Országos Kórházi Főigazgatóság meghirdette a "13. Közegészségügyi és népegészségügyi szakmacsoport” részére a „Hasznos információk az egészségügyi kártevők elleni védekezésben tevékenykedőknek” kötelező szakmacsoportos továbbképzését. A kötelező szakmacsoportos továbbképzés pontértéke: 30 pont